La sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols celebra 60 anys d'història

La sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols celebra 60 anys d'història. Amb motiu de l'efemèride, el local ha programat més d'una vintena de concerts, que contemplen estils com el jazz, el pop o el rock.

Esteve, Dionís i Josep Recolons van obrir l'any 1963 Las Vegas a Sant Feliu de Guíxols. Un local que a l'hivern actuava com a cinema, mentre que a l'estiu es vestia de sales de festes. Sobre el seu escenari, han actuat artistes de la talla d'Antonio Machín, Julio Iglesias, Lluis Llach, Maria del Mar Bonet o Serrat.

Actualment, Las Vegas compta amb programació estable durant tot l'any, des de música en directe, presentacions culturals, actes polítics o els mítics balls de saló. De fet, compta amb diversos espais.

Amb motiu del seu seixantè aniversari, s'ha efectuat un pas més enllà amb una temporada de concerts d'estils que van des del jazz i el blues fins al pop i el rock. Una celebració que coincideix amb el 61è any del Festival de la Porta Ferrada, una altra oferta lúdica emblemàtica del municipi que dona un cop de mà a la coordinació artística.

A la sala principal, s'ha organitzat 'el sarcasme dels vuitanta'. En concret, seran els concerts de Los Toreros Muertos l'11 de març, l'Orquesta Mondragon el 29 d'abril i Los Niños Jesús de Jordi Évole el 20 de maig.

També, s'ha ideat una proposta entorn de les bandes tributs. El 8 abril serà el torn de The New Experience emulant ABBA, el 27 de maig The Wires d'AC/DC i el 3 de juny Sultans of Swing en honor a Dire Straits.

En total s'han programat una vintena de concerts entre el 25 de febrer i el 9 de novembre. Esperen que aquestes actuacions i la programació estable a la Sala La Vegas ajudin a tenir un impacte a la comarca i la demarcació i sigui referent per les seves propostes musicals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura