Una quinzena d'editorials participen en la 4a edició de la Fira del Conte

Palamós

Data: 08/05/2022

El Passeig del Mar de Palamós es va tornar a omplir de joves lectors amb la Fira del Conte. L'Associació Viu Cultura amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Biblioteca Municipal vol promoure la literatura infantil i juvenil per aconseguir no perdre mai aquest hàbit de lectura. Una fira que enguany arribava a la seva 4a edició i durant tot el dia de dissabte va organitzar diverses activitats per complementar les parades d'editorials.

La fira va comptar amb la participació d'una quinzena de parades. La gran majoria d'elles petites editorials que no era el primer any que venien i que ofereixen un tracte molt proper als visitants. D'altra banda, la fira també comptava amb diverses activitats per entretenir els més petits de casa. Contacontes, tallers d'expressió plàstica i la presència d'autors i il·lustradors que ensenyaven als participants tot el procés d'elaboració d'un conte.

L'objectiu de la fira era incentivar l'esperit lector als més joves i fer entendre que la lectura és fonamental en les nostres vides.

Durant tot el dia, el passeig de Palamós va rebre veïns i visitants que s'interessaven per les diferents parades i miraven encuriosits els seus llibres, demostrant que la fira s'ha consolidat en el municipi palamosí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura