S'inaugura l'exposició de Bastons i vaixells a Sant Antoni de Calonge

INTERVÉ: Glòria Prim, coordinadora d'exposicions culturals de l'assoc. Arturo Mundet // Josep Prujà, artesà membre de l'assoc. Arturo Mundet

La Germandat Arturo Mundet ha inaugurat l'exposició de Bastons i vaixells de fusta en el seu local social de Sant Antoni de Calonge. La mostra està en el marc del cicle d'Exposicions d'Artesans del municipi que s'està organitzant des de l'associació. El propòsit és promocionar els artesans socis i locals donant visibilitat a les seves elaboracions.

Una part de l'exposició és a càrrec de Josep Prujà, membre de l'associació, carnisser a Sant Antoni des de fa cinc dècades i artesà. En la mostra ens presenta una sèrie de bastons fets a partir d'arrels d'arbres i també una col·lecció de pedres calcàries. Fa anys que Prujà té l'afició d'escollir alguns troncs i arrels del bosc i convertir-les en obres d'art, alguns fins i tot els hi posa cares.
L'exhibició compta amb una segona part amb l'obra de Josep Fullà. En aquest cas ens presenta la seva passió per construir maquetes de vaixells fetes amb fusta i tela.

L'horari d'obertura de l'exposició al local de la Germandat, al carrer de Sant Antoni, és els dilluns, dimecres i els divendres, de cinc a set de la tarda. Els dissabtes, en aquest mateix horari i també d'onze a una i els diumenges en la franja matinal.
En principi l'exposició romandrà oberta al públic fins al 22 de novembre si les restriccions per evitar la propagació del virus ho permeten. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura