S’inaugura el Club de Lectura Feminista

INTERVÉ: Montse Vila Gutarra, Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit SFG // Najat El Hachmi, Autora de “Sempre han parlat per nosaltres”

S'ha celebrat la primera jornada del Club de Lectura Feminista a l'Hospital Antic de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d'unes lectures que posen sobre la taula els valors i  drets a la igualtat de gènere. El propòsit és oferir un espai on enriquir la consciència, compartir experiències i debatre opinions a través de continguts culturals.

Com a primera lectura s'ha escollit el llibre "Sempre han parlat per nosaltres", de l'autora Najat El Hachmi, una dona catalana d'origen marroquí. En el seu discurs posa èmfasi a reivindicar un feminisme que deixi de banda la religió i la procedència de les persones.
A causa de la situació d'incertesa provocada per la pandèmia de moment només han programat una trobada per mes fins a finals d'any.
La següent tindrà lloc el 21 de novembre amb l'escriptora M° Àngels Cabré en un viatge que recorre el feminisme a Catalunya.
I per ara l'última serà el 12 de desembre amb la lectura d'un recull d'articles amb Mary Nash doctorada en Història Moderna i especialista en Història de les dones.
Les trobades les organitza la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit amb la col·laboració amb el SIAD (Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones). Els actes vinents del Club de Lectura Feminista se celebraran al mateix pati de l'Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols de 12h a 13h del migdia.
 
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura