L'Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu fa balanç positiu de l'any

El passat diumenge, l'Associació de Filatèlia i Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat el tradicional dinar de cloenda que organitza cada any per aquestes dates. Durant l'acte s'ha fet balanç de com ha anat aquest any i s'ha fet entrega d'obsequis amb valor per als col·leccionistes.

L'Associació de Filatèlia i Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat el tradicional dinar de cloenda que organitza cada any a finals de novembre.

Durant la diada, s'ha fet entrega d'un quadret a tots els participants de l'exposició Filatèlica i de Col·leccionisme.

L'objectiu de l'associació és oferir un espai als col·leccionistes per mostrar les seves col·leccions i crear cooperacions per possibles intercanvis o compartir experiències.

També s'ha fet balanç de la Primera Trobada Filatèlica de Catalunya, que va organitzar l'associació el passat mes de setembre i que gràcies a l'èxit que va tenir ja s'està ideant que es converteixi en un esdeveniment anual.

Amb tot, l'Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols té la missió d'unir persones que comparteixen la mateixa passió i oferir un espai on poder mostrar les seves col·leccions i socialitzar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura