Braves, Nimfes i Incombustibles es reparteixen els principals premis de Palamós

Palamós

Data: 04/03/2019

El Carnaval és la màxima expressió del 'bon rotllo' entre convilatans. Però si en algun poble aquesta amistat és compatible amb la competició de més alt nivell aquest és Palamós. La nau dels 50 metres va viure aquest diumenge l'espectacle que tanca el cap de setmana de Carnaval cada any al municipi: l'exhibició de comparses

La nit va tenir a Les Braves, amb el seu gran show, com a guanyadores destacades en la categoria d'espectacle. Van seguir-les les Nimfes, amb el seu viatge a la Xina i les Incombustibles, que anaven de dones africanes, amb gerro al cap incorporat.  

En la categoria d'humor van imposar-se els Txondos, amb el seu enfrontament amistós entre lladres i policies; el segon lloc va ser pels G-80, vestits de Vikings; i el tercer, pels Showboys, que van aprendre a ballar sardanes per l'ocasió. 

En el mateix acte es va aprofitar per fer entrega dels premis que les colles van obtenir durant la jornada anterior a la Grandiosa Rua de Carnaval. En la categoria de vestuari van triomfar, en aquest ordre, les indumentàries orientals de les Nimfes; les Som Simbergüences, vestides de soldades romanes; i les Fures, amb un homenatge a la rumba catalana. 

Pel que fa a coreografia, les danses africanes de les Incombustibles van ser votades com la millor proposta, mentre que en segon lloc hi van quedar les Braves. Completaven el podi les Nap-Buf, vestides de rates amb la comparsa Rat-buf. 

Quant a carrosses la guanyadora va ser la de la Xerinola: Fades i Follets del Bosc. La segona millor va ser la dels Quin Sidral, que venien de l'espai, i la tercera, la dels No en tenim, amb una proposta anomenada '5 Pometes'. 

Finalment, en la categoria de plataformes van guanyar, com l'any passat, les Xulivert de Calonge i Sant Antoni; les seguien les Folloneres, inspirades en la mexicana verge de Guadalupe, i Els d'Aquí, de Casino. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura