La rua de Calonge tanca els carnavals del Baix Empordà

Calonge va acollir aquest diumenge un any més l'última de les rues de Carnaval que se celebren al Baix Empordà. Era la segona de les dues rues de carrosses i comparses que es viuen al municipi durant aquestes dates, després de la de Sant Antoni, el diumenge anterior. 

Els carrers calongins van veure passar fins a 49 colles que encara guardaven forces tot i haver viscut unes darrereres setmanes boges i esgotadores. Entre elles les set locals presidides pels Carnestoltes d'enguany, la Colla de Collons amb 'Reina de Corazones'. La desfilada va arrencar a les quatre de la tarda des de Mas Barceló i  va passar per l'Avinguda Sant Jordi, fins arribar a la Plaça de la Concòrdia. Just abans de començar va estar marcada per un minut de silenci en record de la palamosina integrant de la Colla Les Braves que havia mort el mateix matí a Platja d'Aro mentre corria a la Marató de les Vies Verdes.
 
El Carnaval a Calonge encara s'allargarà fins al dimarts 3 de març a la tarda, amb la cercavila de la comitiva del difunt Carnestoltes des de l’Escola Pere Rosselló fins als jardins del Castell, on hi haurà un espectacle infantil. A les sis de la tarda l’enterrament de la sardina i la tradicional sardinada posaran el punt i final, ara sí de forma definitiva, al Carnaval 2020. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura