Sebastián Yatra inaugura el Festival Cap Roig

El Festival Cap Roig ja ha donat el tret de sortida a la nova edició d'aquest estiu 2022 i ho ha fet amb tres concerts de luxe. L'encarregat de donar el tret de sortida va ser l'internacional Sebastian Yatra.

Sebastian Yatra va enamorar el públic de Cap Roig en el que era el concert inaugural de la nova edició del Festival, i és que el cantant i compositor colombià és un d'aquells artistes que es posa el seu públic a la butxaca mostrant-se molt proper, mirant-los als ulls, donant-los la mà des de l'escenari i fent-los partícips del show fent fins i tot que li aguantin la guitarra i baixant de l'escenari a cantar i ballar amb ells i elles en cançons com Dharma.

De fet, alguns privilegiats es van endur a casa, més enllà del record d'una nit màgica -i molt calorosa-, objectes utilitzats durant el concert que Yatra els va llençar des de l'escenari, com una pua de guitarra, una baqueta de bateria, o alguna de les samarretes que ell mateix va utilitzar durant el concert.
Sebastian Yatra va mostrar a Cap Roig des de la seva faceta més romàntica, sensible i emocional amb cançons com 'Pareja del año', 'Devuelveme el Corazón', o 'Melancolicos Anónimos', fins a la més ballarina i energètica amb temes com 'Traicionera', 'Chica Ideal' o 'Tacones Rojos'.

Yatra va fer un repàs al Festival de Calella de Palafrugell de tota la seva trajectòria musical. El públic va poder cantar des de les més clàssiques com 'Por fin te encontré' fins a les més actuals, com 'Contigo', cançó que comparteix amb Pablo Alborán i que havia vist la llum el mateix divendres del concert. Tampoc hi van temes amb altres artistes, com A partir de Hoy - amb David Bisbal- i Las Dudas -amb Aitana-.


FOTO: Aleix Campos 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura