La Festa Major de Castell d'Aro recupera activitats com la Cursa de l'Escurçó

INTERVÉ: Manel Sánchez, vocal del Club Ciclista Platja d'Aro (organitzadors de 'La Cursa de l'Escurçó')

Amb música, monòlegs, castell de focs, activitats infantils, i també esportives. Així han celebrat els castellerencs i castellerenques la Festa Major del 2021, una festa encara adaptada a la normativa sanitària, però que ha recuperat activitats destacades que no s'havien pogut organitzar l'any 2020.

Els més petits de casa han pogut gaudir d'inflables i de les actuacions de Rikus, de la Companyia Xip-Xap i d'Els SuperHerois.

Pel que fa a concerts, la programació ha presentat opcions per a tots els gustos. Les havaneres amb Peix Fregit i Neus Mar obrien els concerts i els agafaven el relleu durant els pròxims cinc dies l'Orquestra Selvatana, Tutu-Keke, la Bet d'Operacion Triunfo i el grup de versions Hotel Cochambre.

Això, a l'escenari principal, però la música també ha sonat en altres racons, com al vermut musical protagonitzat pel platjarenc Toni Cayena, o el musical de Disney 'Gisela y el Libro Mágico'.

Els més esportistes també han tingut el seu lloc en la Festa Major, amb la pujada a les fonts o una de les novetats destacades d'enguany, la recuperació de 'La Cursa de l'Escurçó'. Organitzada pel Club Ciclista Platja d'Aro, ha celebrat la 10a edició després d'un any d'aturada i hi han participat més de 500 persones.

La Festa Major de Castell d'Aro és organitzada, any rere any, per l'associació del Casino Castellerenc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura