Es celebra la 4a edició de la Festa Major de s'Agaró

INTERVÉ: Carme Serrat, vicepresidenta de l'associació d'empresaris Sant Pol es mou

Aquesta setmana es va celebrar la 4a edició de la Festa Major de s'Agaró. Ha estat el primer any que tots els actes s'han celebrat al parc Sant Ramón, un espai que ha fet possible reunir-se tot mantenint les distàncies de seguretat. La festa va començar el dimecres dia 15 per acabar el passat dissabte. En un principi la festa havia de durar tres dies però finament s'hi va afegir un quart organitzat per l'Ajuntyament on es van cantar sardanes i havaneres.

Durant la festa es van fer activitats infantils, un campionat d'escacs i una ruta guiada pel Camí de Ronda. Tampoc van faltar els concerts, amb artistes tan reconeguts com Pep Poblet i Nitu Figueres, que van tocar en un trio conjuntament amb la cantant Txell Sust. També va sonar la Band Gogh i la cantant Neus Mar amb una proposta intimista. D'altre danda, es va anul·lar el concert de la Dalton Bang.

La Festa Major de s'Agaró és una iniciativa de l'associació d'empresaris "Sant Pol es mou" amb la col·laboració de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. L'entrada era gratuïta però l'aforament del recinte estava limitat amb un màxim de 200 persones.  

Des de l'associació d'empresaris de s'Agaró estan molt satisfets d'haver decidit concentrar totes les activitats en un mateix punt. Opinen que el parc Sant Ramón és el lloc adient per organitzar les activitats de gran format que se celebrin al municipi dins de la nova normalitat.

L'ajuntament de Castell Platja d'Aro i s'Agaró va contractar dues persones per controlar que es respectessin les mesures preventives i per prendre la temperatura als que volguessin gaudir dels concerts. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura