Presenten el llibre 'Josep Albertí, Àlbum d’impressions 1938-1940'

El treball de recerca de la Sònia Agüera ha permès als Amics del Museu d'Història editar el llibre Josep Albertí Àlbum d'impressions. Una obra que recull els textos d'Albertí quan tenia 25 anys on explica els seus pensaments i reflexions, amb l'afegit de ser una eina més per entendre les obres que l'artista va pintar més endavant. Un llibre que ha de servir per donar a conèixer, encara més, el llegat de l'artista ganxó.

Els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols han presentat el llibre Àlbum d'impressions 1938-1940 de Josep Albertí. La lectura recull escrits d'Albertí que la Sònia Agüera va recopilar de l'arxiu municipal i que mostren les reflexions i les mirades de l'artista quan era jove. Aquests escrits han permès entendre part del passat d'Albertí i tenen connexió amb les seves obres artístiques.

Pels Amics del Museu, l'edició d'aquest llibre permet restaurar la memòria de l'Albertí i perquè tothom conegui el paper dels artistes ganxons al llarg de la història. És per això que quan van descobrir que hi havia aquests escrits, van creure oportú que s'havia de publicar un llibre per fer-los públics.

La presentació de l'obra ha omplert la sala Abat Panyelles del Monestir on s'ha explicat el projecte i els passos que s'han seguit fins a l'edició del llibre. Un text que l'autora considera que és una eina més per entendre a Albertí.

Per tant, el llibre aportarà més motius per continuar aprenent la figura de Josep Albertí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura