Arrenca la Fira del Circ de La Bisbal

Intervé: Eva Gasull, portaveu Fira del Circ

Una quarantena d'espais de La Bisbal es converteixen des d'avui en espais escèncis d'una Fira del Circ que arriba a la 23ena edició.

La fira obre aquest divendres amb el funambulisme de Cirque Rouages.  En aquesta edició hi haurà una marcada aposta pels espectacles de circ contemporani i per prioritzar la qualitat per damunt de la quantitat, teixint una programació que sigui satisfactòria tant pel públic com pels propis organitzadors i artistes.

La Fira del Circ estrena nous espais escènics ocupant pràcticament totes les places de la ciutat. Una altra novetat destacada és l'Espai Off. Un indret alternatiu concebut com espai per artistes emergents però que ha sorprès a l'organització.

Punt de trobada d'artistes


Enguany la Fira vol esdevenir un punt de trobada d’artistes emergents i professionals del món del circ. Al marge de l'Espai Off es farà una classe sobre anatomia i moviment per tal de prevenir lesions quan es fa el circ; i un vermut networking per trobar-se artistes, representants i programadors en un ambient relaxat. La voluntat és aprofitar la tirada de l’esdeveniment per tal de potenciar xarxes entre tots els agents del món del circ.

L’edició d’enguany comptarà amb noms de pes com , Cirque Rouages, que encetarà el festival, Cirque Exalt, l’Ateneu Popular 9 Barris & Vavel Circus o (CIA)3, que clourà aquesta 23a edició de la fira.

La majoria d'espectacles seran gratuïts i una petita part de pagament


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura