Elisabet Franch i Albert Guinovart emocionen als palamosins amb un repertori renovat

Elisabet Franch i Albert Guinovart van oferir, aquest diumenge a la tarda, un concert al Teatre La Gorga de Palamós, gràcies a les Joventuts Musicals del municipi. Ho van fer amb un repertori renovat, després de presentar el seu primer treball discogràfic en comú arreu de l'Estat i també en diferents països europeus.

Peces de compositors com Tchaikovsky, Reinecke, Poulenc o del mateix Guinovart foren interpretades al Teatre la Gorga de Palamós. Després de llençar el seu primer treball discogràfic en comú, la flautista Elisabet Franch i el pianista Albert Guinovart van canviar el clàssic repertori de presentació per oferir un programa renovat i alhora, ampliat.

La complicitat entre els dos professionals fou present durant els 75 minuts del concert d'aquest diumenge. De fet, tal és l'entesa musical, que 'Franch plays Franck', el nom del seu primer disc plegats, ha estat premiat amb dues medalles d'or en les categories de 'Música Clàssica' i 'Àlbum' als Global Music Awards de California.

Així doncs, uns 160 assistents van poder gaudir d'un repertori amb estrenes com 'Sonata Undine' del compositor alemany Carl Reinecke, a més, d'antigues propostes recuperades per part dels catalans com els 'Quatre preludis de llum' d'Albert Guinovart.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura