L'artista barceloní Marc Larré guanya el Premi Antoni Vila Casas d'Escultura 2024

Palafrugell

Data: 29/04/2024

L'obra guanyadora del Premi Antoni Vila Casas d'Escultura 2024 és "2 braços, 3 genolls, 5 mans i 12 peus" de Marc Larré. Un artista barceloní del 78 que va plantejar aquesta obra instal·lativa feta amb guix, fang i sorra. 

Les obres seleccionades per la mostra del Premi Antoni Vila Casas d'Escultura 2024, ja es poden veure en una exposició al Museu Can Mario de Palafrugell fins al 23 de juny i, aquest darrer dissabte coincidint amb la inauguració, es va fer públic l'artista guanyador del concurs. 

L'obra guanyadora és "2 braços, 3 genolls, 5 mans i 12 peus" de Marc Larré. Un artista barceloní del 78 que va plantejar aquesta obra instal·lativa feta amb guix, fang i sorra. 

Altrament, per decisió del jurat, es va entregar també un accèssit a l'obra Viró de l'Ariadna Parreu de Tarragona. L'artista del 82 va presentar aquesta obra que forma part de l'experimentació plàstica lligada a la vida dels insectes i feta amb plàstic, ferro, minerals i miralls.

Recordem que, enguany, com a canvis, el primer ha estat el canvi del nom del concurs. Ara se'n diu Premi Antoni Vila Casas Escultura 2024, amb el nom del fundador que els va deixar fa poc menys d'un any. El segon canvi ha estat la manera de seleccionar les obres, enguany molt més definida i acurada que altres anys.

Fotografia miniatura: metafora-studio-arts.org 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura