Sis restaurants participen a les Jornades Gastronòmiques 'La Poma a la Cuina'

INTERVÉ: Josep Colomí, alcalde de Torroella i l'Estartit

Com a entrant, d'acompanyament en primers i segons plats, o també com a postre o beguda. La poma ens ofereix milers d'opcions i combinacions a l'hora de presentar-la a taula i els restaurants de Torroella i l'Estartit fa 14 anys que ho demostren amb les Jornades Gastronòmiques de la Poma a la Cuina.

Una campanya que ja ha arrencat aquest 2019 i en la que els restaurants Medes ll, Picasso, Alba, Can Dalfó, Club Nàutic i La Palmera ofereixen diversos menús als seus comensals amb tota mena de plats, dels més tradicionals als més innovadors, amb la poma de Girona com a element destacat en el plat.

L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és el de promoure el producte per excel·lència de la zona del Baix Ter, considerat el "petit país de la poma", amb el valor afegit de ser treballat a la cuina dels xefs locals. Aquesta campanya el que aconsegueix és reafirmar el producte i que n'augmenti el consum.

Per altra banda el que també es busca amb aquesta jornada gastronòmica és allargar la temporada turística. Fins ara aquest esdeveniment ha comptat tots els anys amb un públic fidel majoritàriament català que s'acosta als restaurants expressament per degustar les noves possibilitats culinàries que els ofereix aquesta campanya.

De cara a properes edicions es vol assolir un nombre d'entre deu i dotze restaurants participants per tenir més presencia a tot el territori.

Més enllà dels àpats, la campanya també ofereix diverses activitats com el concurs de postres o el show cooking a càrrec de Josep Brugués i Toni Cabrera. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura