Platja d'Aro, a punt d'obrir inscripcions per la gran rua de carrosses i comparses

Platja d'Aro obrirà la setmana vinent les inscripcions per la gran rua de les carrosses i comparses del carnaval 2018, que tindrà lloc el 10 de febrer en la seva doble modalitat.  

Dilluns vinent abans de les 2 podran fer-ho en bloc les colles carnavalesques de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro mitjançant les entitats que les coordinen. 

L’endemà dimarts s’obrirà el termini general per materialitzar-les per correu electrònic, tot i  que es reserven set llocs per inscripcions presencials a l’Oficina de Turisme per aquell mateix. 

Enguany podran desfilar un màxim de 10 colles a la rua de les 11 del matí que tindran subvenció però no optaran a premi i 65 colles més a la gran rua de la de les 4 de la tarda, que tindran subvenció i a més a més entraran a concurs. 

Enguany s’estableriran quatre grans categories amb guardons pels cinc primers classificats. Es repartiran 2.475 euros en les modalitats de Carrossa Gran i Carrossa Petita, 1.450 euros en Comparsa i Disfressa i un premi únic a la millor colla debutant al Carnaval de Platja d’Aro, que rebrà un guardó de 250 euros. A més a més s’atorgarà una subvenció de 250 euros per carrossa i de 3 euros per cada persona disfressada, sempre i quant les comparses tinguin un mínim de 25 components. 
 
El jurat puntuarà d’acord a criteris relacionats amb la coreografia, la disfressa, la carrossa i l’animació. La coreografia davant la tribuna on hi haurà situat el jurat és la única que es qualifica i no podrà superar els dos minuts de durada. 

Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer durant el ball de Carnaval que es realitzarà el mateix dissabte 10 de febrer al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. La festa començarà a la mitjanit i el lliurament de guardons serà a l’entorn de dos quarts de dues. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura