Verges viurà un cap de setmana de cine amb la 2a edició del concurs 'Lo curt és breu'

Verges

Data: 24/07/2019

Realitzar un curtmetratge d'una durada màxima de dos minuts amb només 24 hores, amb el nucli de Verges com a plató cinematogràfic i seguint unes premisses concretes. Aquest és el repte al qual s'enfrontaran tots els participants al concurs "Lo curt és breu" aquest cap de setmana.

La temàtica del curtmetratge és de lliure elecció, amb la condició que hi han d'aparèixer quatre elements que l'organització facilitarà en el moment de la inscripció. En la primera edició celebrada l'estiu passat les premisses van ser una botifarra negre, uns guants de làtex i el poble de Verges com a localització. Aquestes imatges que veieu en pantalla formen part de la peça guanyadora de l'edició anterior.

Per realitzar el curt es pot utilitzar qualsevol mitjà sempre i quan el format sigui en mp4 i amb una resolució de 1920x1080.

El jurat estarà format per dues actrius professionals, un director de fotografia, un operador de càmera professional i un crític de cinema. Als guanyadors, que es faran públics diumenge al vespre a la placeta del municipi, els esperen fins a 500 euros en premis.

Des de l'Ajuntament consideren aquesta iniciativa com una bona manera per promocionar el municipi des d'un altre punt de vista.

Tot plegat forma part d'un dels actes dins del cercle de Vespres sota el Campanar que organitza el consistori vergelità cada estiu, i que més enllà de l'exitós concurs de curtmetratges, compta amb una sèrie d'activitats com concerts, cinema a la fresca o concurs de glosa. Tots els actes són gratuïts i compten amb servei de menjar i beguda. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura