El Festival One Unity Dance Studio acaba la temporada de la millor manera

El festival Unity Grammy 2022 s'ha celebrat aquest cap de setmana a Platja d'Aro amb la participació de joves i petits ballarins que ho van donar tot a l'escenari seguint la temàtica Grammys escollida per aquest any. 

Aquesta cap de setmana s'ha celebrat a Platja d'Aro el festival Unity Grammy 2022, un festival on van realitzar-se un total de 25 actuacions coreogràfiques especialitzades en el hip-hop i on els participants van actuar pràcticament com a ballarins professionals amb cançons d'alguns dels cantants més coneguts com Shakira o Sech. 

Dintre d'aquestes actuacions hi formen part tant els balls d'exhibició i competició que els joves han estat preparant i  portant durant tot l'any, com una part nova que implica una feina molt més artística i innovadora de la temàtica escollida Grammys. 

Tot i que la temporada s'acaba, aquesta escola de dansa també compta amb un casal d'estiu durant tot el mes de juliol, on pot participar tothom que vulgui aprendre o també qui vulgui continuar entrenant durant l'estiu, ja que té en compte la divisió dels grups en funció dels anys i del nivell que cada jove té pel que fa a la dansa. 

Aquest últim ball de la temporada va presentar-se inicialment amb molts nervis, però alhora amb molta emoció, tot i que la resposta del públic va ser molt positiva gràcies a l'ambient festiu que totes les actuacions van desprendre i que s'espera que continuï durant totes les pròximes temporades que encara queden per davant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura