Avui i demà Palamós s'omple de contes infantils i juvenils

Avui i demà Palamós s'omple de contes infantils i juvenils
Palamós

Data: 04/05/2018

El Passeig Marítim de Palamós s'omplirà demà d'històries, sobretot infantils i juvenils, que explicades a través dels contes fan treballar la imaginació de la mainada. Avui a la tarda s'inaugura la primera edició de la Fira del Conte amb espectacles infantils i seguirà tot demà amb un mercat amb llibreries, editorials i comerços però sobretot amb activitats dirigides a les famílies com són contacontes, tallers i concursos.

L'objectiu de la fira és promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els conttes i els àlbums il·lustrats i qui millor per fer-ho que la gent del sector: escriptors, il·lustradors, bibliotecaris, editorials i llibreters, tots tindran presència en aquesta primera edició de la fira del conte de Palamós. 

En aquesta primera edició 'El mar' ha estat la temàtica escollida entorn de la qual giraran la majoria de les activitats. Aquesta proposta respon a l’estreta relació entre l’entorn mariner de la vila i l'àmbit familiar. El programa i nclou signatura de llibres d'Anna Grimal, Ferran Casellas i Víctor Aldea i presència d'il·lustradors i il·lustradores com Pedro Osuna, Gilda Munn, Mariona Esteba i l'empresa Viniaventura.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura