El Vermut Fest de Sant Antoni ha arribat per quedar-se

INTERVÉ: Salvador Miquel, Regidor de Promoció econòmica i Comerç de Calonge i Sant Antoni // Neus Vicente,   Presidenta de l’Associació de Comerciants de Sant Antoni 

Aquest cap de setmana Sant Antoni ha celebrat la cloenda de la temporada d'estiu amb el Vermut.Fest. Una campanya promocionada per l'associació de comerciants del municipi amb col·laboració amb l'Ajuntament. Del 25 al 27 de setembre el Passeig de Sant Antoni s'ha omplert de gastronomia, música i paradetes de tota mena.

La festa no es limita al típic vermut sinó que també si pot anar a fer el que anomenen "Tardeo". És a dir que els bars i restaurants adherits a la campanya mantenen les promocions durant tota la jornada.
L'associació de comerciants treballa per aconseguir que el municipi sigui un referent per anar a fer l'aperitiu. La campanya té com a objectiu promocionar el vermut a Sant Antoni per tal d'atraure visitants al municipi i fomentar el sector de la restauració així com el comerç. La d'enguany és la segona celebració oficial de la festa i la primera va ser aquest juliol, tot i això la tradició de fer el vermut al Passeig de Sant Antoni és ben antiga.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura