Tania Font presenta la seva obra "Ècdisi" a Palamós

Palamós

Data: 14/01/2023

L'artista palamosina, Tania Font, ha presentat l'exposició "Ècdisi", la qual reflexiona sobre el concepte metafòric de mudar la pell, conservar el que és essencial i desfer-se de tot allò que és inútil, creant una metamorfosi. La mostra es pot visitar a l’espai artístic i patrimonial de la capella del Carme, amb accés gratuït, fins el 12 de març. 

L'artista palamosina, Tania Font, ha presentat l'exposició "Ècdisi", que significa sortida o evasió en grec i que s’utilitza per a referir-se al procés de muda de l’exoesquelet dels artròpodes com els crancs. L 'obra escultòrica, reflexiona sobre el concepte metafòric de mudar la pell, conservar el que és essencial i desempallegar-se del que no és útil creant un canvi, una metamorfosi.

La inauguració ha anat a càrrec de Carme Sais, gestora cultural i especialista en art contemporani, actualment cap de servei de Museus, Patrimoni Cultural i Arts Visuals de l’Ajuntament de Girona i també ha participat l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, on han fet acte de presència l'alcalde del municipi, Lluís Puig, i la regidora de Cultura i Turisme, Núria Botellé.

La mostra es pot visitar a l’espai artístic i patrimonial de la capella del Carme, amb accés gratuït, fins el 12 de març, els divendres i dissabtes de 17 a 20 h i els diumenges i festius d’11 a 14 h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura