"God Save the Queen", la banda de tribut a Queen, enamora el públic del Guíxols Arena

Amb la seva performance i gran nivell musical, la banda tribut a Queen "God Save the Queen", va enamorar al públic del Porta ferrada durant tot el concert. La gent seguia les cançons de la històrica de rock britànica a peu de lletra. 

L'escenari del Guíxols Arena de Sant Feliu de Guíxols, dins el marc del Festival Porta ferrada, va posar-se a punt per rebre a God Save The Queen: La banda argentina reconeguda com la millor banda de tribut a Queen del món. El grup porta decades revivint el llegat de Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon arreu del món.

Amb la seva performance i gran nivell musical, va enamorar al públic del Porta ferrada durant tot el concert. La gent seguia les cançons de la històrica banda Queen a peu de la lletra. Van sonar temes des dels seus inicis l'any 1973 fins als de l'últim álbum, Made in Heaven, que va ser editat després de la mort de Freddie Mercury.

Tal com es pot contemplar en la retransmissió, no van faltar els temes més mítics del conjunt: com Radio Ga Ga, Bohemian Rhapsody, We are the Champions i moltes més que van fer reviure al públic l'edat d'or del rock britànic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura