Les activitats culturals a Palamós creixen el 2018 fins als 80.200 usuaris

Palamós

Data: 29/01/2019

80.200 usuaris, 2.800 més que el 2017, van participar l'any passsat de les 219 activitats culturals que va organitzar l'ajuntament de Palamós de forma directa o indirecta.

31.000 d'aquestes persones van consumir cultura al Teatre La Gorga, que respecte l'any passat ha duplicat el nombre d'activitats i ha triplicat els espectadors. Un dels motius d'aquest èxit és la consolidació del seu programa de venda d'entrades en línia, que ja representa un 49% del total d'entrades emeses.  

Aquestes dades suposen una mitjana de gairebé 180 persones per activitat amb un 53,41% d’ocupació. El Centre Cultural La Gorga ha tingut un total de 349 dies d’activitat l’any, la qual cosa representa un 95,62 % d’obertura. 

Respecte al total d'activitats que van ser organitzades directament per l’Àrea de Cultura van incloure 41 en l'àmbit de teatre, 36 de música, 25 de dansa, 6 de cinema, 3 de circ i 5 d’altres propostes escèniques i culturals. 

Dins d'aquest ventall, hi consten propostes de prestigi com els festivals Rumb(A)Palamós, ONADAnce o Amb So de Cobla, el Projecte cultural Fem Dansa, o la programació estable de teatre, música i dansa que durant tot l'any té lloc a La Gorga.

També es destaquen les propostes que en l'àmbit de la cultura s'inclouen cada any en la programació de la Festa Major, o les festes tradicionals del municipi com el de la Diada de Sant Jordi, el de la Verge del Carme, o bé la de Sant Pere, entre d'altres.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura