Les llibreries de Calonge presenten les seves recomanacions d'estiu

Calonge i Sant Antoni

Data: 19/07/2023

Leyre González


Durant els mesos d'estiu sempre podem trobar temps lliure per descobrir nous passatemps. La lectura és un d'ells, i per això les llibreries de Calonge ens fan recomanacions personalitzades per aquest estiu 2023 i ens parlen dels més venuts fins al moment.

Durant aquestes vacances disposem de molt temps lliure, per aquesta raó és un bon moment per iniciar un llibre nou. Per això, les llibreteries de Calonge ens obren les portes per animar-nos i recomanar-nos alguns d'ells.

Sovint, associem el bon temps amb l'estiu, i l'estiu amb vacances, i les vacances amb temps lliure, el qual és fantàstic per començar un bon llibre. I Calonge, que és terra de llibres, ho sap molt bé. A Rals Llibres, per exemple, volen ser un punt de trobada per a grans i petits. Expliquen algunes de les temàtiques escollides per tots aquells lectors i lectores que s'apropen a l'establiment per endur-se'n el que més els agrada. El gènere policíac és un dels preferits.

D'altra banda, podem trobar més popularitat entre un llibre o un altre segons el tema, la intensitat o les seves il·lustracions. Per aquesta raó, la Carina Vizcaino ens explica quins són els llibres més venuts a Libelista, la seva llibreria, segons els gustos dels seus lectors.

El que està clar és que la lectura no té edat, ja que infants, adults i avis, s'endinsen en les diferents històries i mons, del llibre que hagin escollit. Podem trobar des d'éssers màgics i relats de fantasia fins a històries de crims reals que passen a la nostra societat.

Si mai no sabem quin llibre escollir, podem optar per demanar ajuda als llibreters o llibreteres. Segons les nostres preferències, ens podran ajudar a escollir el llibre que més s'adeqüi a nosaltres. I, durant l'estiu, que la gent té més temps lliure per tot, aprofita per viatjar. I que millor que agafar un llibre de viatges i planificar-te amb cura el teu? Ens ho explica en Xavier Bastús de la llibreria La Viatgeria, que recomana alguns llibres.

Amb tot, queda clar que les llibreries de Calonge estan ben preparades per ajudar-nos en la nostra tria de llibres per aquesta temporada d'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura