Manolo García exposa les seves pintures a la Fundació Cuixart

Palafrugell

Data: 05/07/2024

La Fundació Cuixart aquest estiu ofereix la possibilitat de contemplar les obres de Manolo Garcia, però no les obres en format musical, sinó en pintura. Una faceta que és més desconeguda de l'artista, però que sempre ha portat en paral·lel a la seva carrera musical.

"La calma se encuentra en el polo opuesto al temor y al deseo'' és el nom de l'exposició de pintures de Manolo Garcia que la Fundació Cuixart ofereix aquest estiu. Estem parlant d'un artista que és molt reconegut arreu per la seva música, però no tant pels seus quadres. Tanmateix, l'afició per la pintura li ve de lluny, de fet, és el que va estudiar i el que li dona pau i tranquil·litat en el seu temps lliure.

Manolo Garcia explica que ell es guanya la vida amb la música i que mai ha volgut fer-ho també de la pintura. De fet, quan ha venut algun quadre ha destinat els beneficis a entitats, associacions o projectes socials. Totes les seves obres estan carregades de simbolisme i de reivindicació, i a Palafrugell se'n poden veure una quinzena. 

L'exposició es podrà visitar des del divendres 5 de juliol fins al 5 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura