Mostra d'escultures de Josep Coll al Parc dels Estanys

Una quinzena d'escultures de l'artista Josep Coll es poden veure al Parc dels Estanys de Platja d'Aro. La mostra, que enceta el cicle anual d'exposicions al municipi, estarà oberta fins al 17 de juliol.

Diverses peces escultòriques d'acer de gran format que es troben al Parc dels Estanys de Platja d'Aro. És la nova mostra d'escultura de gran format a cel obert de Josep Coll que enceta el cicle anual d'exposicions al municipi. L'autor mostra la seva obra a través d'una ruta guiada. Explica que fa art per entreteniment i que no ho fa perquè els seus treballs siguin exposats. Tot i això, es mostra satisfet de la rebuda que ha tingut la seva obra.

En total hi ha una quinzena de peces que s'integren en la ubicació, un treball curós, ple d'expressivitat i dinamisme. Figures creades a través de la improvisació, de ferro i de pedra.


Es tracta de la dissetena mostra consecutiva en un espai consolidat com a escenari expositiu a l'aire lliure. Precisament, en aquest parc natural hi ha una peça permanent de cada un dels artistes que hi han exposat com a part del Fons Municipal d'Art. Aquesta mostra en concret es pot veure fins al 17 de juliol. Després, i fins al 12 de febrer serà el torn de l'artista Carles Torrent.

El consistori aposta per apropar l'art en dos espais més, al castell de Benedormiens de Castell d'Aro i a les sales d'art de la Masia Bas de Platja d'Aro que també acullen obres de diversos artistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura