L'Espai Ridaura s'ha omplert de teatre i música amb l'obra "Els Colors de Duke Ellington"

Santa Cristina d'Aro

Data: 16/05/2022

Santa Cristina d'Aro encara ofereix espectacles en el marc de la primavera a l'Espai. Aquest cap de setmana l'Espai Ridaura s'ha omplert de teatre i música amb l'obra "Els Colors de Duke Ellington" que ha acostat al món del jazz a tots els assistents.


Música, coreografia, esquetxos còmics.. És l'espectacle "Els Colors de Duke Ellington" que de la mà de Cascai Teatre i amb la big band del Girona Jazz Project ha format part de la programació del cicle "Primavera a l'Espai".

L'escenari de l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro s'ha traslladat en una vetllada de glamur dels elegants clubs nocturns on la música de Duke Ellington, pioner del jazz, va triomfar i va sonar nit rere nit. En aquest context, l'artista Marcel Tomàs hi posa el seu toc d'humor amb moments còmics imprevisibles...

Un concert teatralitzat amb una banda de nou músics i dos actors que van proposar als espectadors un viatge a través de la història de jazz.

El "Primavera a l'Espai" compta amb una programació ben diversa i apte per a tots els públics. Es va iniciar a finals d'aquest mes de març i acabarà a mitjans de juny. El pròxim espectacle serà el dissabte 28 de maig a les 20 h. En aquesta ocasió, la mezzosoprano Georgina Reyner i el pianista Francesc Mora, sota la direcció escènica de Júlia Mora, endinsaran el públic en el món de l'òpera d'una manera propera i diferent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura