Les hamburgueses de Deleito aterren a la Costa Brava

Palafrugell

Data: 19/07/2023

Júlia Moner
Mireia Pagès

Deleito, el projecte gastronòmic d'Alberto Gras, obra un nou local a les platges de la Costa Brava i ho fa en col·laboració amb el Restaurant Bella Costa.

Deleito ha aterrat a la Costa Brava. Aquest estiu, a banda de tenir molta presència dins del panorama musical català i poder-se trobar a les Nits de Pedralbes i a la Santa Market, també es pot fer un tast de les seves hamburgueses al Deleito Beach House de Llafranc, on es pot gaudir del menjar que ofereix la companyia i prendre unes copes a primera línia de Mar.

Després del seu exitós pas per la vuitena edició de Masterchef, el 2020, Alberto Gras va decidir iniciar un nou projecte gastronòmic, de la mà de Raimon Recoder i Gerard Moreno. Sortint d'un programa de televisió Alberto va pensar que era el moment de fer realitat allò que sempre havia tingut present: obrir un restaurant d'hamburgueses ràpides de qualitat.

Així va sorgir Deleito, una marca d'hamburgueses que pretén transmetre la sensació d'estar tocant el cel, mentre assaboreixes els seus productes. Fins el dia d'avui, l'èxit de la companyia ha sigut constant i això és el que ha permès passar de la Santa Market a l'obertura de 3 locals, un a Barcelona, un a Hospitalet de Llobregat i un a Llafranc.

El fet que aquesta temporada estiguin instal·lats a Llafranc és resultat d'una casualitat. Un dia els fundadors van anar a dinar al restaurant Bella-Costa i els hi va sorgir l'oportunitat de fer una col·laboració amb ells.

D'aquesta manera han aconseguit que durant el dia se serveixi menjar mediterrani tradicional, i a partir de les 18:00 h de la tarda fins a les 2:00 de la matinada, es transformi en un restaurant d'hamburgueses gourmet, on també es poden prendre unes copes a la vora del mar.
Durant les hores Deleito, els colors blanc-i-blau passen a ser els predominants del recinte i així el local s'adequa al concepte de la marca, que està relacionat amb el món celestial. La presència d'aquests colors freds són tocs que diferencien el Deleito de les altres marques d'hamburgueses tradicionals. Però el més distintiu és la seva varietat d'hamburgueses.

La carta de Llafranc és un resum dels best-sellers de Barcelona i inclou l'hamburguesa Carbonara Trufada que és, sens dubte, la més venuda des que van iniciar el projecte. A banda d'això, també s'introdueixen les croquetes de gambeta, fent un elogi a la zona costanera.

La companyia vol atraure el màxim nombre de clients possibles i, tenint en compte l'auge de les dietes vegetarianes i les al·lèrgies intenta adaptar el menú.

El Deleito Beach House de Llafranc és un espai molt encertat pels més joves. I, a la vegada, també per aquell públic familiar que vol assaborir alguna de les seves hamburgueses, després de passar-se el dia a la mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura