El Do Re Mi Fa'n Flors celebra 10 anys

Calonge i Sant Antoni

Data: 31/05/2021

Intervé: Marta Geli, regidora de cultura

El nucli històric de Calonge s'engalana de flors, color i música

El centre històric de Calonge s'ha omplert de música i flors en la celebració del desè aniversari del Do Re Mi Fa'n Flors. Una quinzena d'activitats i diversos espais decorats han posat color al municipi.

El Do re mi fa'n flors ha centrat les seves activitats als carrers de la part històrica de Calonge, amb el castell com a punt central. Les activitats ja van arrencar divendres  amb la inauguració de l'exposició fotogràfica que organitza el Club Motor Clàssic Calonge i que ofereix un recorregut pels 10 anys del Do re mi fa'n Flors. Dissabte les activitats van continuar amb el racó Art Jove, una mostra d'art i actuacions musicals i van seguir amb el racó Escola de Música, amb fil musical a càrrec de l'alumnat de l'Escola de Música Adrià Sardó. Un espectacle infantil amb el grup Alquímia Musical, el programa de Ràdio Flaixbac El Vermut amb Llucià Ferrer i l'actuació de la Black Music Big Band Junior van completar les actuacions de dissabte.

Diumenge el Doremifa'n Flors va seguir  amb el racó Art Jove, amb l'espectacle de dansa "Zebra" de CobosMika SEEDs Junior Company, amb un tastet d'iniciació al swing i un concert-vermut amb The Best Of.

A la tarda la programació la va completar la presentació del llibre "La cantant de Fado" de Jordi Campoy, el recital musical de Sara Fontán i la poesia de Blanca Llum Vidal, i la va tancar les havaneres de les anxovetes.

Enguany també es va fer una crida a decorar els balcons de la vila amb motius florals.

Do re mi fa'n Flors està organitzat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i per diverses entitats i particulars del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura