Desenes de persones ballen al ritme de sardanes a l'Aplec de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest diumenge la 37a edició de l'Aplec de la Sardana amb tres cobles d'excepció, Sant Jordi, Ciutat de Girona i la Principal de la Bisbal. L'espai de la Sardana, als Jardins Juli Garreta, s'ha omplert tot el matí i la tarda per gaudir de 27 composicions, pràcticament una desena de les quals han tingut a veure amb Sant Feliu de Guíxols.

El bon temps ha acompanyat la 37a edició de l'Aplec de la Sardana a Sant Feliu de Guíxols. Desenes de persones s'han apropat als Jardins Juli Garreta per gaudir de la música i ballar a ritme de sardanes. No només veïns i veïnes sinó també gent d'arreu del territori.

Com ja fa tres anys, hi han participat la Cobla de Sant Jordi, Ciutat de Girona i la Principal de la Bisbal. En total han interpretat 27 composicions, moltes d'elles dedicades a Sant Feliu de Guíxols. Durant la jornada s'han estrenat tres sardanes: Sant Feliu per sempre, Capvespre a S'Adolitx i Guixolàndia dels compositors Josep Antoni López, Josep Font i Antoni Mas.

Aquest Aplec ha estat organitzat per l'Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols, amb el patrocini de l'Ajuntament de Sant Feliu, i el suport de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l'Agrupació d'Aplecs Sardanistes de les comarques gironines, Sardana fem colla!, la Unió d'Aplecs Sardanistes de Catalunya i aportacions privades com la marca Aneto.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura