El Porta Ferrada no perd l'humor amb la primera edició del Festival Salat

Intervenen: Joan Roselló, Soci The Project; Anna Portmañé, directora artística Festival Salat; Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

L'humor en tots els seus formats serà el protagonista del 9 a l'11 de juliol en diferents punts de Sant Feliu de Guíxols


Ha mort el Rei, Visca el Rei!. Si algú pensava que sense el Singlot el Porta Ferrada es quedaria sense humor anava ben equivocat. La 59ena edició del Festival no perdrà la comèdia amb un nou festival dins el festival anomenat Salat.

Els propers 9, 10 i 11 de juliol es podrà gaudir d'una programació d'humor variada en diferents punts de a ciutat com el Guíxols Arena, el Teatre o la Plaça del mercat.

El Salat presenta un festival en el qual tenen cabuda tot tipus de formats: teatre, stand-up comedy, conferències o podcasts en directe amb un denominador comú: la comèdia. Humor per a tots els gustos!

Grans noms de la comèdia

En el cartell de la primera edició del Salat es troben rostres emblemàtics del món de la comèdia com Santiago Segura, Flo i José Mota amb el seu espectacle

El sentido del humor; Carles Sans com a representant de l'humor de Tricicle amb el seu xou en solitari Per fi sol!; o Ignatius Farray al costat de Valeria Ros i Pablo Ibarburu amb Por fin juntos, una funció especial creada únicament per al Festival i que ajuntarà per primera vegada en un escenari a aquestes tres bèsties de l'humor.

Abanderant els formats més actuals trobem a la influencer gaditana Martita de Graná; L’Apocalipsi, la reeixida secció dins de El matí de Catalunya Ràdio en una funció especial amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee. Dins de la programació també actuaran Vermunólogos i Víctor Parrado en una conferència sobre la necessitat de l'humor en temps de pandèmia, entre altres activitats encara per confirmar.

Darrere d'aquest projecte es troba TheProject, organitzador del Porta Ferrada. La direcció del festival és a càrrec d'Anna Portomeñe representant i productora d'espectacles en MPC, un referent en la producció d'espectacles còmics en tot el país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura