El talent de Ramon Mirabet captiva Cap Roig

Palafrugell

Data: 08/08/2019

Ramon Mirabet és un home que agrada i Cap Roig també va caure als seus peus. El músic de Sitges feia 35 anys precisament aquest dimecres i els seus fans no van deixar passar la oportunitat per cridar-li i cantar-li felicitacions fent pal·lesa l'estima que genera entre el públic. 

Mirabet va sortir a l'escenari amb tota la potència de la seva banda entonant Just So Real, Come As You Are i Begin Again, que dóna nom al seu darrer disc en què explora noves sonoritats que van des del rock més pur fins a la tendresa més innocent.

Amb Carpe Diem, Mirabet va fer aixecar el públic cridant "torneu-vos bojos!" i amb cançons com "Single Man" va admetre que el de Calella era un concert especial perquè hi van repescar temes que fèia molt que no tocaven. 

El moment estelar del concert va arribar amb Wake Up, on l'artista i els seus músics van aparèixer al mig de la graderia per cantar a cappella abrigats per l'escalf d'un públic que els va fer els corus. 

Mirabet va demostrar que és un músic d'arrel marcant-se un solo cantant a ple pulmó i despullat de micròfons que li va valer una merescuda ovació. Tan connectats estaven els seus fans que fins i tot i va haver una petició de matrimoni a mig concert, amb dedicatòria de l'artista inclosa. 

El fi de festa va ser innegociablement al ritme de "Those Little Things", la popular banda sonora de l'anunci d'estiu d'Estrella Damm de l'any 2016. 
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura