Ja queda menys pel Festival d'AQUÍ de Sant Feliu de Guíxols

Desestacionalitzar el turisme i empoderar el municipi són els principals objectius del Festival d'AQUÍ de Sant Feliu de Guíxols, que arriba en breu al municipi amb un munt d'ofertes gastronòmiques, culturals i lúdiques.

I ja queda menys perquè arribi el Festival d'AQUÍ a Sant Feliu de Guíxols, un esdeveniment per poder gaudir i fer valdre la gastronomia, la cultura i el comerç local del municipi, i que va celebrar la seva primera edició l'any 2021.

Des de llavors, doncs, el públic ha anat pujant com l'escuma, i en la seva tercera edició que se celebra aquest 22, 23 i 24 de setembre als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu, sembla que ja hi ha expectació i neguit per part dels participants.

Durant el festival, es podrà gaudir d'un taller d'estampació a càrrec de l'Associació Cultural Cocu, a on diferents rèptils i animals apocalíptics seran els protagonistes de les estampes.

Una altra activitat serà un taller de cuina d'aprofitament amb productes locals i de temporada, i delicioses receptes en directe aprofitant totes les parts dels aliments. A més, es jugarà també a un joc de cartes per conèixer l'impacte ambiental dels productes.

Amb tot, doncs, sembla que el Festival d'Aquí, ja s'està convertint en tota una tradició de la vila, i amb renom.

Aquest any, el festival també ens regala activitats com una divertida classe de zumba pels amants del ritme i la música, la Guíxols Experience, que es tracta d'una visita guiada per descobrir la biblioteca històrica més popular de la vila o una sessió de música de taverna mentre degustes vins d'arreu de Catalunya.

A més, tampoc podrà faltar la mítica passarel·la de moda a càrrec dels diferents comerços de Sant Feliu, també formarà part de l'escenari del d'AQUÍ.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura