El village i la restauració atrauen el públic de Cap Roig

Palafrugell

Data: 21/08/2023

L'Espai Village s'ha consolidat com un dels indrets més visitats del festival de Cap Roig. En aquesta edició, també se li ha sumat el restaurant de Los Hermanos Torres, el qual ha estat ple durant les 23 nits del festival. Uns resultats que demostren la implicació del festival per potenciar la gastronomia a la zona de concerts. 

Més enllà dels concerts, el Festival de Cap Roig continua apostant pel Village i la restauració als jardins, com a prèvia de la música. Una de les novetats d'aquesta 23a edició ha estat el restaurant de Los Hermanos Torres, aprofitant el gran espai del qual gaudeix el festival. Una zona de restaurant que ha estat plena gairebé cada nit d'aquesta edició.

D'altra banda, un dels espais pel qual s'ha continuat apostant ha estat el Village. Aquest ha rebut al públic deel concert que s'hi ha acostat hores abans per poder menjar, beure i gaudir de l'entorn. Des de l'organització creuen que ha estat un encert, degut a la bona rebuda Un espai que es complementa amb una zona de begudes a l'interior del recinte on també s'hi pot consumir fins a la una de la matinada.

Una oferta gastronòmica que permet que anar a Cap Roig no només sigui gaudir del concert, sinó que també et permet veure els jardins i menjar abans que comenci la nit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura