El Castell de Calonge torna a gaudir del Nomad Festival

Aquest estiu, Calonge torna a gaudir del Nomad Festival, un esdeveniment cultural que obre les portes del 21 al 30 de juliol, i que al seu espai market s'hi poden trobar una diversitat de propostes creatives i en diferents formats, com per exemple, una cita amb el talent local, artistes i artesans, maquilladores o tatuadors de henna.

Un any més arriba el Nomad Festival al Castell de Calonge, un esdeveniment que fusiona diferents disciplines culturals en un sol espai a l'aire lliure i per a tots els públics: disseny, gastronomia, moda, concerts, teatre, tallers i jocs infantils i per a tota la família.

A més, el Petit Nomad, l'espai infantil dins el Nomad Festival, els menuts de la casa poden gaudir d'activitats com les gimcanes, pinta cares, contacontes i actuacions, entre d'altres.

Per altra banda, l'extensa oferta gastronòmica per gaudir d'un bon sopar amb els teus, acompanyat de la música de diferents estils i per a totes les edats, com la rumba, els cantautors o els tributs a grups com ABBA i Fito i Fitipaldis, fan que l'ambient s'animi i ballin tots plegats.

A més, la creativitat, l'artesania, l'exclusivitat i el producte de proximitat són el nexe comú entre totes les marques que hi participen. Així, aquest festival, ha permès donar a conèixer al públic els productes de noves firmes i dissenyadors emergents de l'àmbit català, des de la seva primera edició, l'any 2016.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura