L'anunci del Festival Ítaca 2024 apareix a la pantalla gran de Times Square

L'Estartit

Data: 20/11/2023

El Festival Ítaca 2024 anuncia que ja té preparada la gran revetlla de Sant Joan amb 3 artistes catalans que han enriquit la seva trajectòria a base de col·laboracions, creacions conjuntes i una forta amistat: The Tyets, Mushka i Julieta.

El mític Festival Ítaca anuncia que The Tyets, Mushka i Julieta seran els tres primers artistes convidats per als concerts que protagonitzen la música urbana catalana, i que es duran a terme aquesta revetlla de Sant Joan 2024 a la platja de l'Estartit.

De fet, el festival ha fet públic l'anunci en una de les cridaneres pantalles gegants de Times Square de Nova York, a la icònica intersecció d'avingudes de Manhattan, batejant-lo com a Catalan Dream.

Així, després d'exhaurir en pocs dies les 500 entrades que es van posar a la venda abans d'anunciar cap artista, ara s'espera que la congregació d'aquests 3 artistes amb les Illes Medes de teló de fons, sigui la Gran Revetlla de Catalunya.

The Tyets és el grup del moment a Catalunya. Amb la publicació del disc Èpic Solete, els de Mataró s'han posicionat al capdamunt de totes les llistes. De fet, formen el primer grup en català que supera la xifra de 700.000 escoltes mensuals a Spotify, i exhaureixen les entrades per als seus concerts en qüestió d'hores.

Pel que fa a Irma Farelo, amb el nom artístic de Mushka, amb tan sols 18 anys ha aconseguit afirmar-se com una de les veus emergents de la nova música urbana, amb la llibertat d'anar cercant de forma personal nous sons i tendències, que han connectat amb els seus oients a través de melodies i ritmes agressius i nostàlgics.

Per altra banda, Julieta torna amb el seu estil on es barreja el pop, el reggaeton, el house i l'electrònica, i després del seu conegut Ni llum ni lluna, ara presenta un nou àlbum de 3 capítols, que se suma al repertori d'Alguna Nit Tour.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura