Begur acomiada l'estiu amb la Festa Major de Santa Reparada

Begur

Data: 16/09/2018

INTERVÉ: Josep Ramon Artiga, president de 40's Begur.

Després de la Fira d'Indians, Begur ha tornat a estar de festa aquest cap de setmana amb la Festa Major de Santa Reparada que, d'alguna manera, és l'encarregada de tancar les activitats estivals. 

El municipi celebra les seves dues festes majors en honor als seus patrons: Sant Pere a finals de juny i Santa Reparada a mitjans de setembre.

Un any més aquesta festa major ha comptat amb un gran nombre d'activitats per a tots els gustos i totes les edats. Desde la xocolatada popular i el dinar de gernanor a representacions teatrals i partits de futbol, passant per balls de sardanes, country i zumba. 

Les novetats d'enguany han estat una exhibició de gossos de diverses policies locals i d'atura, la presentació del cd del músic i compositor begurenc Frederic Sirés amb una demostració de ioga i el vermut electrònic a càrrec de l'Associació juvenil de Begur, 'Els trapelles'

Un dels moments esperats, per quart any consecutiu, ha estat la baixada de carretons, que organitza l’Associació 40’s Begur
 
En aquesta edició han baixat un total de 16 carretons, que provenien tots ells de Begur, a excepció de 4, que eren de Colomers, amb un total de 42 participants 'Los picapiedra', amb el seu cotxe amb dinosaure inclòs, fet per veïns de Begur, s’ha endut el premi al millor carretó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura