Amaral tornarà a actuar al Festival Porta Ferrada aquest 2024

El Festival Porta Ferrada continua anunciant artistes i grups que actuaran a l'edició d'aquest 2024. L'últim en fer-se públic ha sigut el grup Amaral, que pujarà a l'escenari de Guíxols Arena el diumenge 11 d'agost a partir de les deu de la nit.

El grup de Saragossa, format per Eva Amaral i Juan Aguirre, porta més de dues dècades posant banda sonora als amants del pop i del rock. Èxits com Sin ti no soy nada, Cómo hablar o Días de verano parlen per sí mateixos, formant ja part de la cultura popular del país. Amb 25 anys de carrera musical i milions de discos venuts, el grup ha anat creixent fins a esdevenir una de les bandes emblemàtiques del panorama musical. 

La d'aquest 2024 no serà la seva primera vegada al Festival de Sant Feliu de Guixols. Ja hi van actuar a mitjans del mes d'agost de l'any 2020. En aquella ocasió, el grup es va reinventar en un doble concert en acústic que pràcticament va omplir el Guíxols Arena. L'estiu del 2020, però, com veiem en les imatges, va ser l'any que va tocar viure els concerts amb mascaretes, distància física i asseguts a la cadira.

Aquest 2024 els assistents al concert podran tornar a gaudir d'Amaral en pura essència, i les entrades pel concert ja es poden adquirir a través de la web del Festival. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura