Una dècada de música gòspel de la mà de Palamós Gospel Choir

Baix Empordà

Data: 20/06/2024

El dia 29 de juny La Gorga de Palamós acull un concert del Gospel Choir en honor al seu desè aniversari de trajectòria. Deu anys que, com bé diuen, no sempre han estat fàcils. Però el que si han aconseguit sempre és passar-s'ho bé i amb la música que els agrada, així que l'objectiu principal el donen per més que aconseguit.

La sala polivalent de la Biblioteca de Palamós sona a música gòspel. I és gràcies a les veus del Gòspel Choir de Palamós, que fa deu anys que posen ritme al municipi i arreu d'ell. Tot va néixer després d'un taller.

Però, com va formar-se un cor sencer després d'un taller? La resposta està en perquè eren uns enamorats i enamorades de la música Gòspel i tot va rodar. Comparteixen que l'ajuntament sempre els ha ajudat en molts sentits. I que, amb la pràctica, ja fa uns tres anys que estan més consolidats que abans.

Tenien dues opcions: Ser un grup de gran nivell musical o bé anar més relaxats i passar-s'ho bé. Van optar per la segona i fins i tot, han sortit parelles! Per celebrar els deu anys el grup, han organitzat un concert a la Gorga de Palamós. On, a més de concert, i hauran més sorpreses.

Deixem al Gospel Choir, compost per gent de tota la comarca, continuar practicant pel seu concert de la Gorga. I com bé han dit, continuar passant-s'ho bé i gaudint del gòspel, com sempre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura