Pirates i corsaris tornen a assaltar l'Estartit

L'Estartit

Data: 26/09/2023

Durant aquest passat cap de setmana, l'Estartit ha reviscut l'època que els pirates assetjaven les nostres costes al segle XVI, amb la celebració de la fira de Pirates i Corsaris de les Illes Medes. En aquesta 19a edició, la pluja va fer suspendre tots els actes de divendres com el desembarcament i el correfoc, però gràcies al bon temps de dissabte i diumenge, es va poder reprendre la fira amb normalitat.

La tradicional fira de Pirates i Corsaris de les Illes Medes ha tornat a transportar l'Estartit fins al segle XVI, on s'han pogut veure desembarcaments de corsaris, visites teatralitzades, exposicions, tallers i cercaviles.

Malgrat la forta pluja del passat divendres, que va fer suspendre tots els actes programats, la fira es va poder reprendre amb normalitat durant tot el dissabte i diumenge, gràcies al bon temps, el qual va permetre també bona afluència de visitants.

A part dels espectacles i exhibicions, els carrers de la vila es van omplir de parades de productes artesanals i tradicionals tot rememorant aquella època passada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura