Can Kiku guanya el Ganxotapes primavera

Intervenen: Xavier Martorell, propietari Can Kiku; Salvador Calabuig, regidor turisme

Can Kiku ha rebut amb satisfacció i orgull la placa que l'acredita com a establiment guanyador del Ganxotapes primavera 2018. L'Ajuntament ha fet entrega d'un guardó que han guanyat gràcies al pa bao amb melós de vedella i maionesa de ximixurri.

El jurat anònim de l'esdeveiment ha valorat aquesta deliciosa proposta com la millor de les 33 que van presentar els establiments participants.

Una proposta plenament consolidada

El Ganxotapes és una proposta plenament consolidada des que el 2012 es va iniciar amb dues edicions anuals, la de tardor i la de primavera.

Enguany com a novetat els establiments participants han pogut escollir dues fòrmules: La clàssica d'una tapa i un quintu de Moritz per 2'50 euros o la novetat del menú de tapes, en què tres dels establiments han ofert 6 tapes i dues Moritz per un preu d'entre 12 i 15 euros.

Des de l'àrea de turisme consideren el Ganxotapes, a més, com un bon alicient per descobrir nous establiments, alguns dels quals es troben fora dels carrers més cèntrics de la ciutat.

Un cop finiquitada l'edició primavera 2018 els establiments ja poden espremer la seva creativitat per les propostes de tardor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura