Més d’una quarantena d’editorials participaran a la 5a edició d’Indilletres

La Bisbal d'Empordà

Data: 22/09/2022

La Fira Indilletres arribarà el primer cap de setmana de desembre a la cinquena edició i ja té la llista d'editorials i llibreries que hi participaran. Enguany seran més d'una quarantena d’editorials d'arreu i tres llibreries bisbalenques. La programació de l'esdeveniment es farà pública el mes vinent. 

Un total de 41 editorials d’arreu dels Països Catalans participaran a la cinquena edició d’Indilletres. Si bé se’n van inscriure més quan el termini ja havia finalitzat i per qüestions de logística no van poder ser admeses, el fet que segueixi incrementant-se el nombre d’editorials participants és senyal de la bona salut de la fira de llibres bisbalenca. 

Pel que fa a llibreries bisbalenques, aquest 2022 en participaran tres: la Llibreria Puput, la Llibreria La Siglantana i L’Esborrany Llibreria. 

La fira del llibre a la Bisbal d’Empordà serà el primer cap de setmana de desembre: el dissabte 3 i el diumenge 4. Un any més, Indilletres acollirà una programació amb un ampli ventall d’activitats que van més enllà de la literatura.

Indilletres va néixer l’any 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà amb l'objectiu de promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d'arreu, amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura