Ja s'ha celebrat la tradicional Festa Major de Sant Joan a Palamós

Ja s'ha celebrat la tradicional Festa Major de Sant Joan a Palamós amb un seguit d'activitats i esdeveniments preparats i dedicats per a persones de totes les edats i fer gaudir d'un bon cap de setmana d'estiu. 

Un programa d'activitats festives que ha tingut molt d'èxit un any més a Palamós, la Festa Major de Sant Joan, un programa que s'ha celebrat aquest cap de setmana i que ha tingut una preparació que ha necessitat molt de temps. 

El programa va iniciar-se aquest divendres 5 d’agost, amb la xerrada “El fons documental de Mossèn Gumersind Vilagran i la seva figura” realitzada per Maria Perpinyà Vilagran. El dissabte 6 d’agost, la jornada va obrir-se amb la realització d’una ruta guiada pel nucli antic, mitjançant la qual es va poder descobrir el passat dels diversos espais i edificis que el conformen i seguidament la realització d’una nova edició del Sopar Popular acompanyat del concert de Festa Major a càrrec del cantautor Miquel del Roig i de l’Orquestra Gerunda.

L'últim dia, el programa va incloure la 5a edició de la trobada de Vehicles Clàssics a la Plaça Mossèn Gumersind Vilagran, que va quedar omplerta de cotxes i motos d'altres èpoques i tot el públic interessat els va poder veure. Per complementar l'esdeveniment també hi va haver una 'Fun Zone' amb articles de marxandatge, Scalextric i vehicles de radiocontrol. Aquesta proposta cada any compta amb més participants d'arreu de les diverses comarques gironines. 

Finalment, els espectacles de màgia i Sardanes no hi podien faltar. 'Hocus Pocus' va ser qui va protagonitzar la part més màgica de l'esdeveniment, mentre que l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Foment del Montgrí va ser l'encarregada de tancar l'edició d'aquest any de la Festa Major de Sant Joan.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura