Palafrugell balla a ritme de swing amb la 6a edició del Swim Out Costa Brava

Palafrugell

Data: 08/09/2019

INTERVÉ: Alba Casadellà. directora del Swim Out Costa Brava

La sisena edició del Swim Out Costa Brava supera totes les expectatives assolint un rècord d'assistència de 500 persones en el format summer camp i de 700 a les festes nocturnes obertes al públic. Tot i la gran presència de locals, el 80% d'assistents provenien de fora de l'Estat Espanyol, enguany amb un especial salt al continent asiàtic.

Amb l'arribada d'una nova edició de l'esdeveniment, Palafrugell s'ha convertit un any més en l'escenari de la considerada festa del swing. En parella o individualment, el més de mig miler d'assistents no han deixat de moure l'esquelet en 4 intensos dies a ritme del millor swing dels anys 20 i 30.

D'aquesta manera han vibrat els Ametllers de Palafrugell a ritme de Lindy Hop i Solo Jazz, convertint-se en els autèntics protagonistes del cap de setmana al municipi.

Aprendre noves tècniques amb els millors professors o millorar les ja assolides, gaudir amb bandes internacionals de música en viu, conèixer gent d'arreu amb qui comparteixes la mateixa passió pel swing, lluir els millors vestits vintage o visitar i realitzar diverses activitats a la Costa Brava. Instintius que fan que edició rere edició aquest esdeveniment, considerat un dels summer camps de swing amb més reconeixement d'Europa, no deixi de créixer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura