Comença la Festa de la Cervesa de Platja d'Aro

Platja d'Aro ja està d'Oktoberfest avui a les 21h s'inaugura la Festa de la Cervesa amb la tradicional punxada del barril que podran seguir en directe per Televisió Costa Brava.

Durant tot aquest cap de setmana i també el proper cap de setmana llarg del festiu santa Pilar la plaça del Mil·lenari del nucli platjarenc acull el ja tradicional recinte de la Festa de la Cervesa. Diversos estands d'establiments locals ofereixen una trentena de marques de cervesa i varietats nacionals i d'importació a més de donar espai als productors artesanals i a una oferta gastronòmica molt vinculada amb l'Oktoberfest. 

Durant els 7 dies que dura la Festa de la Cervesa s'han programat 18 actuacions musicals d'estils diversos:  xarangues, versions de clàssics i estàndards i ball popular. Hi actuaran La Vella Dixieland, Grup Guateque, Orquestra La Girasol, Grup Chocolat, La Betty Orquestra, Orquestra La Montecarlo, Radio- Hits i el Grup Boogie-Woogie. 

La Festa de la Cervesa l'organitza la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro amb la participació de 5 establiments locals que durant aquesta 31a edició esperen servir a unes 25 mil persones.

La cervesa, la música i l’animació són els ingredients d'aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura