The Vamps fa embogir un públic majoritàriament teenager a Cap Roig

La boyband britànica The Vamps arribava aquest dimecres a Cap Roig per omplir d’energia i donar un toc jove al festival. La banda va pujar a l'escenari de Cap Roig per primera vegada escalfant motors amb una de les seves cançons més conegudes, “Just my type”. El públic va cantar a ple pulmó solt i van ballar al so de la cançó com si no hi hagués demà. Per acomiadar-se van tocar ”Missing you” i “All Night”.

Pel que fa al públic, de vegades no és necessari omplir d’assistents el festival per que aquest es converteixi en una gran festa. Aquest concert n’ha estat un gran exemple, i és que l’emoció se sentia entre un públic majoritàriament estranger i 'teenager'. Els artistes ho van donar tot i les fans, entre salts, somriures, balls i crits que aclamaven als joves musics, van gaudir al màxim.

Des que van debutar als escenaris l’any 2004, The Vamps ja van aconseguir col·locarse en els primers llocs de les millors llistes amb els seus tres primers singles, “Can We Dance”, “Wild Heart” i “Last Night”, cançons que tampoc van faltar al festival de Calella de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura