Multitudinari espectacle eqüestre de Santi Serra a Sant Feliu

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu

Santi Serra amb el seu espectacle 'Volant lliure' ha estat el millor reclam de la festivitat de Sant Antoni Abat a Sant Feliu de Guíxols. Milers de persones es van concentrar a la platja i al remodelat passeig de Rius i Calvet per presenciar aquest espectacle amb cavalls àrabs, americans, gossos i un falcó. El mundialment conegut artista feia un dels seus espectacles eqüestres més ambiciosos coincidint amb els Tres Tombs de Sant Feliu de Guíxols, i ho feia per primera vegada a l'aire lliure, en aquest cas davant de mar, i davant d'un nombrós públic.

L'equip de govern de Sant Feliu va aprofitar la gran convocatòria d'aquest espectacle per inaugurar el recentment remodelat passeig de Rius i Calvet. Fa uns dies es van acabar les obres que s'han allargat 1 any i aquest era el primer acte que s'hi feia després dels treballs.

Prèviament a l'espectacle de Sant Serra i als parlaments de l'alcalde es van fer els Tres Tombs de Sant Antoni Abat amb la participació d'una dotzena d'hípiques i clubs d'equitació i també es va fer la tradicional benedicció dels animals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura