Tret de sortida a la Festa Major de Calonge

Els calongins ja poden gaudir de la Festa Major. Amb una trentena d'activitats, la programació ofereix espectacles infantils, la trobada gegantera, presentacions de llibres i concerts nocturns. L'encarregat de fer el pregó aquest any serà en Màrius Serra, que ha visitat el municipi en més d'una ocasió. La Festa Major dona el tret de sortida de l'estiu al municipi.

La Festa Major ha arribat a Calonge. Des d'avui fins dilluns, el municipi celebra la seva festa local amb una programació on destaquen presentacions de llibres, marxes nocturnes i els concerts als jardins del Castell i la zona esportiva. Unes activitats pensades perquè tots els calongins puguin gaudir de la festa.

A la programació també hi ha la tradicional trobada gegantera el dissabte, les exposicions al Castell i els espectacles infantils divendres i dilluns.
Pel que fa a la nit, dijous és el torn del grup Diamond Stick, divendres de l'Orquestra Di-Versiones, dissabte les actuacions de Dea i Pelukass i diumenge l'Orquestra Selvatana. En aquesta festa major també hi seran presents el DJ Ruggy i Kharloss Selektah.

Uns dies on també tindran una gran importància els llibres amb les presentacions de divendres i dissabte a la llibreria Rals. Una agenda d'actes que vol potenciar el Poble de llibres durant l'estiu.

Aquest any no hi haurà atraccions de fira infantil que se substituiran per activitats familiars i jocs. La Festa Major 2023 s'acabarà dilluns amb la botifarrada popular i el Castell de Focs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura