Els infants se sumen a la 9a edició del Festival Internacional de Cinema de Begur

Begur

Data: 10/10/2023

El Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur Costa Brava, congrega cada any a milers d'aficionats al cinema, que gaudeixen de la secció oficial competitiva que té com a eix temàtic el gènere de la comèdia. Aquest any, la creativitat dels infants de les escoles Dr. Arruga de Begur i L'Olivar Vell d'Esclanyà, també s'ha sumat als curtmetratges.

Torna la 9a edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava amb més força que mai, i amb una àmplia oferta de programació que abraça el millor cinema de comèdia.

Entre les activitats, hi trobem el Festival de les nenes i els nens, en què es presenten una sèrie de curts realitzats pels alumnes de 5è de primària de les escoles de Begur i d'Esclanyà.

Entre els projectes, hi trobem l'Escape Room titulat "La venjança" de 6 minuts, a càrrec de l'escola Dr. Arruga de Begur, i també el curt titulat "La Conxorxa" de 8 minuts, de l'escola L'Olivar Vell, d'Esclanyà.

A més, els infants també poden gaudir de l'animació infantil titulada "El caragol i la balena", d'una hora de durada i produïda per Magic Lights Pictures. Es tracta d'un petit caragol que amb ganes de descobrir el món, s'embarca en un viatge, amb una balena, a través de les mars.

Així, del 10 al 15 d'octubre Begur torna a convertir-se en la capital del cinema còmic amb un gran ventall de projeccions i activitats paral·leles, destinades a totes les edats. L'octubre a Begur, doncs, és sinònim de cinema i ens esperen sis dies amb el millor cinema de comèdia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura