La segona nit del Festival Ítaca va reunir més de 5.000 persones

L'Estartit

Data: 26/06/2023

Imatges: Festival Ítaca
La segona nit del Festival Ítaca va reunir més de 5.000 persones. Vetusta Morla, La M.O.D.A. i Triquell van encapçalar el cartell. Des de l'organització en fan un bon balanç d'aquest cap de setmana i ja pensen amb la pròxima edició. El festival Ítaca clourà aquest diumenge que ve amb el concert de Delafé y Las Flores Azules a la platja de Port Bo, a Calella de Palafrugell.


La segona nit del Festival Ítaca a l'Estartit va arrencar amb el grup gironí d'indie pop CARMEN113 per presentar el seu darrer treball Hipnòtica i temes nous com "Bailar llorando".

El segon artista de la nit va ser Triquell que va presentar el seu primer disc de pop i música urbana "Entre fluids". A les 22 h va ser el torn d'uns dels caps de cartell que centenars de seguidors esperaven, La Maravillosa Orquestra del Alcohol (La M.O.D.A.) que va oferir temes del "Nuevo Cancionero Burgalés" i d'altres en principi no contemplades al repertori com "Campo amarillo" de l'album "Salvavida (de las balas perdidas). Tot seguit va ser el torn del cap de cartell del Festival, Vetusta Morla, que va oferir el seu únic concert de l'any a Catalunya. La banda madrilenya va oferir els seus principals temes amb un públic entregat que va corejar de valent la majoria de les cançons.

La nit va acabar amb les propostes de la Ryna DJ que va animar els espectadors amb la seva eclèctica i ballable sessió.

Des de l'organització del festival fan un bon balanç de tot el cap de setmana on hi han passat unes 8.000 persones. Ara ja pensen amb la pròxima edició.

El festival també va comptar amb l'estrena d'un espectacle tridimensional amb 200 drons.

Amb aquestes actuacions ara només queda la nit del 2 de juliol perquè finalitzi el Festival Ítaca fins a l'any que ve. Delafé y Las Felores Azules posaran punt final a la programació d'enguany amb un total de 17 concerts a sis municipis de l'Empordà. La banda d'indi pop i hip-hop actuarà a l'escenari de la platja de Port Bo a Calella de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura